Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок розкриття інформації про діяльність ПАО по МСФО буде визначений

23 лютого 2010, 12:15
480
0
Реклама

Найближчим часом буде визначений порядок подачі публічними акціонерними товариствами інформації про свою діяльність на основі Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФО). Проект відповідного Рішення опублікувала ГКЦБФР.

Згідно з опублікованим Порядком розкриття інформації про діяльність ПАО на основі МСФО і подачі її в ГКЦБФР, розкриття цієї інформації здійснюватиметься додатково до тієї, що передбачена Положенням про розкриття інформації емітентами цінних паперів. ПАО повинні розкривати цю інформацію шляхом розміщення її на власній Веб-сторінці в мережі Інтернет, а також представляти її в ГКЦБФР. Пунктом 2 вказані Порядки встановлено, що до складу інформації, що подається, входить, окрім інших документів, річна финотчетностьскладена на основі МСФО і включаюча повний комплект фінансових звітів, а також аудиторське укладення. Інформація подається в ГКЦБФР як в електронному, так і в паперовому вигляді.

Нагадаємо, що згідно п. 6 ст. 40 Закону "Про цінні папери і фондовий ринок" ПАО зобов'язані розкривати інформацію про свою діяльність на основі міжнародних стандартів бухгалтерського обліку в порядку, встановленому ГКЦБФР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини