Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Окремий порядок свідчення довідок про перестраховом відшкодування може ввести Госфинуслуг

11 лютого 2010, 16:45
203
0
Реклама

Госфинуслуг пропонує встановити окремий порядок свідчення довідок про перестраховом відшкодування. Про це, зокрема, йде мова в проекті розпорядження Госфинуслуг, обнародуваному на її офіційному сайті.

Проектом пропонується встановити окремий єдиний порядок свідчення Госфинуслуг довідок про перестраховом відшкодування (виплаті) за договором перестраховки, ув'язненим з перестрахувальником-нерезидентом. Згідно з документом страховий/перестраховой брокер, що має намір зробити розрахунки за договором перестраховки з перестрахувальником-нерезидентом, буде зобов'язаний подати в Госфинуслуг наступні документи: 1) довідку про перестраховом відшкодування, засвідчену друком, підписами керівника і главбухга, і її копію; 2) засвідчену друком і вищезгаданими підписами копію вимоги перестрахувальника-нерезидента (і її переклад, якщо вона викладена на іноземній мові); 3) засвідчену друком і підписом керівника страховика копію страхового акту (аварійного сертифікату). При цьому Госфинуслуг залишає за собою право вимагати інші документи що підтверджують потребу в перестраховом відшкодуванні. Термін розгляду Госфинуслуг повного пакету документів - 10 днів з дня їх подачі.

Раніше уряд заявив про намір зняти обмеження на здійснення перестраховки в країнах - членах СОТ. Детальніше про це в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Для перестрахувальників-нерезидентів відкриють український страховий ринок ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини