Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За ями з окропом посеред Києва суд зобов'язує виплачувати компенсацію

17 грудня 2010, 17:05
920
2
Реклама

У м. Києві жертв окропу стає все більше. Чергове ЧП із-за проривів труб тепломереж сталося в столиці на вулиці Закревского, 19. Працівник комунальної служби впав до ями з окропом. Його в критичному стані доставили в опіковий центр.

За останній тиждень це вже третій випадок падіння людини в окріп в місті: 11 грудня в ямі загинув чоловік на вулиці Стрілецькій, а 15 грудня на вулиці Сагайдачного у вимивину з окропом провалилася машина, водій якої отримав 70 % опіків тіла.

Такі випадки в столиці не одиничні, і жителям слід відстоювати свої права і вимагати компенсації збитку через суд. У подібних випадках реально знайти винних і добитися від них виплати. Приміром, Юридична фірма Magisters у суді добилася отримання компенсації для киянки, що впала у відкритий каналізаційний люк. Пенсіонерка, що вигулювала собаку, із-за халатності працівників приватного підприємства, що залишили без нагляду відкриті каналізаційні люки, впала в один з люків і отримала серйозні опіки. Юристи добилися присудження компенсації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини