Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набувають чинності нові Ліцензійні умови по виробництву і торгівлі ліками

22 листопада 2010, 17:23
2161
0
Реклама

Нові Ліцензійні умов здійснення господарської діяльності по виробництву лікарських засобів, оптовій, роздрібній торгівлі лікарськими засобами набувають чинності сьогодні, 22 листопада 2010 року.

Документ ухвалений наказом Державною інспекцією контролю якості лікарських засобів Мінохоронздоров'я від 21 вересня 2010 року № 340.

Усі ліцензії, видані до набуття чинності нових Ліцензійних умов, збережуть свою дію до кінця термінуна який вони видані.

Ліцензуванню підлягають виробництво лікарських засобів, оптова і роздрібна торгівля ними. Ліцензія є єдиним документом дозвільного характеру, що надає право на здійснення вказаних видів діяльності на території України. Оформляється ліцензія згаданою Держінспекцією. Порядок її видачі не змінений.

Нововведеннями в загальноорганізаційних ліцензійних вимогах дозволено встановлювати сигнальні покажчики аптечних закладів (аптечних складів, баз, аптек, їх структурних підрозділів), які не рахуються рекламою.

Окрім цього, на ліцензіат покладений обов'язок повідомляти Інспекцію про усі зміни в документах, що додаються до заяви про видачу ліцензії. У разі змін ліцензіат впродовж 10 робочих днів повинен послати письмове повідомлення про це разом з документами (чи їх копіями), що підтверджують зміни.

Окрім загальноорганізаційних документ містить спеціальні (до різних видів виробництва і торгівлі) вимоги, а також кваліфікаційні і інші вимоги до персоналу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини