Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності перелік квот на експорт сільгосппродукції

19 жовтня 2010, 12:14
636
0
Реклама

19 жовтня набуває чинності постанова Кабміну № 938 про твердження об'ємів квот на окремі види з/х продукціїекспорт якої підлягає ліцензуванню до 31 грудня 2010 року.

Так, на гречку встановлена квота в 1 тисяча тонн, на експорт пшениці і суміші пшениці і іржі (меслин), полбы - в об'ємі 500 тисяч тонн, кукурудзи - 2 млн тонн, ячменю - 200 тисяч тонн, іржі - 1 тисячі тонн.

Постанова також встановлює порядок видачі ліцензії на експорт цих видів з/х продукції. Щоб отримати таку ліцензію суб'єктові госпдіяльності необхідно подати заявку в Мінекономіки у течії 15 календарних днів після публікації на офіційному веб-сайті Мінекономіки інформації про початок реєстрації заявок.

Разом із заявкою суб'єкт госпдіяльності подає укладення Минагрополитики про наявності у нього об'єму з/х продукціївказаного в заявці, і здатність її експортувати. Він також несе повну відповідальність за недостовірність вказаних в заявці відомостей. Якщо заявка подана з порушеннями, Мінекономіки має право відхилити заявку, а заявник, у свою чергу, може повторно її подать.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини