Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрпошта" ввела новий порядок прийому платежів за послуги ЖКГ

4 січня 2010, 17:43
1634
0
Реклама

На вимогу Антимонопольного комітету України УГППС "Укрпошта" ввело прозорий і економічно обгрунтований порядок формування вартості послуги з прийому платежів за електроенергію і житлово-комунальне обслуговування населення на підставі договорів між "Укрпоштой" і виробниками цих послуг, повідомляє прес-служба АМКУ.

"Укрпошта" ствердила обгрунтовані трудовитратинеобхідні для надання таких послуг, уніфікувала перелік операцій і ввела в дію нову редакцію порядку прийому платежів. "Сьогодні діяльність Антимонопольного комітету націлена на наведення ладу в соціально-важливих сферах, до яких, безумовно, відносяться послуги з прийому комунальних платежів"- акцентував увагу в.о. глави Комітету Олександр Мельниченковідмітивши, що вартість послуг "Укрпошты" має бути обгрунтованою і зрозумілою споживачам, виробникам і постачальникам житлово-комунальних послуг і електроенергії.

Нагадаємо, в червні 2009 року "Укрпошта" на вимогу АМКУ понизила плату за послугу з прийому від населення готівкових платежів за житлово-комунальні послуги і електроенергію з 2 грн. до 1,80 грн.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини