Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суднобудівельним компаніям знову обіцяють пільги

22 січня 2010, 12:28
433
0
Реклама

Суднобудівельні компанії до 2016 року зможуть включати суми авансових платежів і попередньої оплати до складу валових витрат у разі, якщо ВР схвалить запропонований народним депутатом Віктором Шемчуком (фракція НУ-НС) законопроект № 5548.

Вказаним проектом закону пропонується продовжити до 1 січня 2016 року дію пільгобумовлених ст. 1 Закону "Про заходи по державній підтримці суднобудівельної промисловості в Україні" для суднобудівельних компаній. Зокрема, суми авансових платежів і попередньої оплати, засоби, отримані від замовників, а також у вигляді кредитів, компанії зможуть і далі вносити на свої окремі рахунки і використовувати їх для розвитку галузі (використовувати за цільовим призначенням).

До речі, на сьогодні на розгляді у ВР знаходиться ще один проект закону (№ 5475), поданий народними депутатами від фракції "Блок Литвина" Володимиром Литвином і Миколою Деркачом, що пропонує відновити для суднобудівельних компаній на період до 2016 року дія пільг по сплаті податків і митних зборів, передбачених основними нормами Закону "Про заходи по державній підтримці суднобудівельної промисловості в Україні". Зокрема, пільговий режим оподаткування пропонується розповсюдити на ввезення (пересилку) матеріалів, устаткування, комплектуючих, використовуваних для будівництва, ремонту судів. Окрім цього, такі підприємства планується звільнити і від сплати податку на землю і оподаткування прибули. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Суднобудівельним компаніям обіцяють відновити дію пільг ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини